aankomend glaszetter

Vacature aankomend glaszetter

Brengen scherven geluk? In onze functie als aankomend glaszetter word je opgeleid als allround glaszetter en leren wij jou alle kneepjes van ons mooie vak. Wat wel belangrijk is, is dat je van afwisselend werk en klantcontact houdt.

Waarom is dit vak zo leuk en afwisselend?

Omdat je ’s ochtends samen met een ervaren glaszetter in onze servicebus stapt en je onze klant blij gaat maken. Glas plaatsen wij namelijk niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en instellingen. De ene keer zet je glas of een douchewand bij een woning. Andere keren plaats je vitrines in winkels, glazen wanden in kantoren, hotels of horecagelegenheden. Je krijgt dus een kijkje in een heleboel verschillende manieren van glas plaatsen. Er zijn volop technische uitdagingen, waar jij jouw tanden in kunt zetten. Wat je wel zeker weet: als jij weer in je bus stapt, laat je de klant met een goed gevoel achter!

Wat ga je als aankomend glaszetter precies doen?

  • Helpen met het plaatsen van glas bij particulieren en bedrijven
  • Jezelf in recordtempo ontwikkelen tot een ervaren glaszetter
  • Samenwerken met een gespecialiseerde collega die jou de kneepjes van het vak leert
  • Op locatie bijhouden wat je voor klanten hebt gedaan

Wat heb je ervoor nodig?

Twee rechterhanden en klantgerichtheid. Een technische VMBO/MBO is een prima basis, maar wij vinden jouw inzet belangrijker dan het papiertje in je achterzak – het meeste leer je immers in de praktijk! Uiteraard is het belangrijk dat je het fijn vindt om klantencontact te hebben.

Wat krijg je ervoor terug?

Veel! Een prima salaris bijvoorbeeld. Maar ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Als de klant 100% tevreden is, zijn wij dat ook!

Doen als je

  • Graag in de praktijk leert over allerlei technische zaken
  • Logisch kunt denken en het leuk vindt om met je handen en hoofd bezig te zijn

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in de functie van aankomend glaszetter dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt reageren via de mail naar info@geendagzonderglas.nl. Heb je vragen of wil je net iets meer weten dan in deze advertentie staat, neem dan even contact op met Thom Fokkens op 023 201 41 12