Voor een sportschool in Heemstede hebben wij de metalen trapleuning vervangen voor een balustrade van glas. De ruimte bevindt zich in de kelder, waardoor er net iets minder licht is en de ruimte door middel van het plaatsen van glas meer licht heeft. Ook is een balustrade van glas veiliger en ziet er een stuk strakker uit.

Plaatsing in profielen

Er wordt gebruik gemaakt van 10 millimeter gehard veiligheidsglas en deze plaatsen wij in profielen, zowel aan de boven- als aan de onderzijde. 

Duurzaam, modern, licht en stijlvol

Een balustrade van glas verrijkt uw woning of bedrijfsruimte. Wilt u bijvoorbeeld een afscheiding creëren langs een vide of half open verdieping? Of zoekt u een alternatief voor langs uw trap of op uw balkon? Laat u dan eens verrassen door de mogelijkheden van glas.

Maatwerk

Een balustrade van glas die wij maken en plaatsen zijn altijd maatwerk. Hierdoor zijn wij flexibel met de maatvoering en is iedere balustrade uniek in zijn soort. Glazen balustrades plaatsen wij bijvoorbeeld ook in winkels of op dakterrassen.

Vragen over een balustrade van glas?

Glazen balustrades plaatsen is een specialistische klus waar wij ruime ervaring in hebben. Zowel de vorm als de plaatsing berekenen wij exact, zodat balustrades binnen één dag staan. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12.  Mail kan ook naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
balustrade van glas
balustrade van glas