Door middel van een douchewand van glas zorg je voor een mooie lichte en spatvrije ruimte precies zoals jij dat wilt. Of je nu kiest voor een schuifdeur of een paneel met een openslaande deur, wij maken alle mogelijkheden precies op maat, zodat jij maximaal kunt genieten van de ruimte in de badkamer.

Vooraf inmeten

Omdat geen enkele wand recht is en en geen woning hetzelfde komen wij altijd persoonlijk inmeten. Hierdoor weten wij exact wat de maten zijn en spelen wij gemakkelijk in op eventuele afwijkingen. De douchewand van glas wordt namelijk precies op maat gemaakt, waarbij wij rekening houden met de hoogte van het profiel waarin de glazen wand geplaatst wordt. De keuze voor het te gebruiken beslag, zoals scharnieren, handgrepen en al het hang en sluitwerk kun je aanpassen op de stijl van jouw interieur. Van industrieel  tot landelijk en van strak design tot romantisch, in principe is alles mogelijk, zodat jij een unieke combinatie hebt.

Plaatsen douchewand of -deur van glas

Alle douchewanden en glazen panelen plaatsen wij zelf. Hiervoor hebben wij onze specialisten, die niets liever doen dan werken met glas en altijd mooie en stijlvolle resultaten boeken in iedere ruimte.

Voordelen van douchewand van glas

Juist voor een badkamer is wat ons betreft altijd een goed idee om glas te gebruiken. Glas zorgt voor licht en ruimtelijkheid. Daarbij is glas goed schoon te houden, is onverwoestbaar en heeft een strakke uitstraling. Het gebruik van wanden van glas wordt steeds meer gedaan om de bovengenoemde redenen en het feit dat een glazen wand vrij snel te plaatsen is.

Vragen over een douchewand van glas?

Het inmeten en plaatsen van een douchewand van glas is een specialistische klus waar wij ruime ervaring in hebben. Zowel de vorm als de plaatsing berekenen wij exact, zodat wij snel kunnen werken met het mooiste resultaat. Een goede voorbereiding is het halve werk. Heb je vragen, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12.  Mail kan ook naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
douchewand van glas
glazen douchewand