Glazen luifel bij de entree in glas

Uw gasten staan voor de deur ook heerlijk droog en zeg nou eens eerlijk; wat een prachtige entree! Gasten krijgen een warm welkom en een entree met glazen luifel zoals deze geeft prachtige uitlicht mogelijkheden, zodat het aantrekkelijk wordt om naar binnen te stappen.

Entree met glazen luifel

Een overkapping boven de entree, zodat er op het bruggetje ook droog gestaan kan worden. voordeur heeft meerdere voordelen. Naast het feit dat het gebruik van een glazen paneel het design compleet maakt is ook de transparante uitstraling gewaarborgd.

Gelaagd paneel

Een entree met glazen luifel zijn er in diverse verschillende uitvoering die wij precies naar uw wens op maat maken. Wij plaatsen strakke, moderne, maar ook glazen luifels in een gebogen uitvoering. Heeft u bijvoorbeeld een brede deur of wilt u net even iets anders dan standaard? Wij maken alle luifels op maat, helemaal naar uw wens.

Levering en montage

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Het veiligheidsglas wat wij aanraden is 13 mm dik en wordt bevestigd in hoogwaardig RVS edelstaal. Het RVS edelstaal houdt de constructie stabiel. Waardoor de  deurluifel tegen alle weersinvloeden bestand is.

Contact over glazen luifels?

Kunnen wij u helpen met het vervaardigen en monteren van uw entree? Wij denken graag creatief met u mee. Via ons contactformulier zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12

entree met glazen luifel
entree met glazen luifel