ervaren glaszetter

Vacature ervaren glaszetter

Brengen scherven geluk? Vandaag is jouw geluksdag! Wij zijn op zoek naar een ervaren glaszetter. De fijne kneepjes van het vak hoeven we jou niet meer te leren en je vindt het leuk op afwisselende projecten te realiseren bij zowel bedrijven als particulieren.

De ene dag stap je in onze servicebus en ga je alleen op pad en de andere dag werk je samen met een collega en om onze klanten blij gaat maken. Glas plaatsen wij namelijk niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en instellingen. De ene keer zet je glas of een douchewand bij een woning. Andere keren plaats je vitrines in winkels, glazen wanden in kantoren, hotels of horecagelegenheden. Jij kent alle mogelijke manieren om glas te plaatsen.  Er zijn volop technische uitdagingen, waar jij jouw tanden in kunt zetten. Wat je wel zeker weet: als jij weer in je bus stapt, laat je de klant met een goed gevoel achter!

Wat ga je glaszetter precies doen?

  • Plaatsen van glas bij particulieren en bedrijven
  • Jij bent onze gespecialiseerde collega die in oplossingen denkt
  • Op locatie hou je bij wat je voor klanten hebt gedaan
  • Onze aankomend glaszetters begeleiden

Wat heb je ervoor nodig?

Kennis van glas in alle vormen en maten. Een technische VMBO/MBO is een prima basis, maar wij vinden jouw inzet belangrijker dan het papiertje in je achterzak – het meeste heb jij al in de praktijk geleerd! Uiteraard is het belangrijk dat je het fijn vindt om klantencontact te hebben.

Wat krijg je ervoor terug?

Veel! Een prima salaris bijvoorbeeld. We werken in een klein en hecht team waar we op elkaar rekenen en vertrouwen. Maar ook de kans om jezelf te ontwikkelen en je kennis te delen. Als de klant 100% tevreden is, zijn wij dat ook!

Doen als je

  • Een warm gevoel krijgt als het om glas gaat
  • Goed technisch inzicht hebt en kunt samenwerken

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in de functie van ervaren glaszetter dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt reageren via de mail naar info@geendagzonderglas.nl. Heb je vragen of wil je net iets meer weten dan in deze advertentie staat, neem dan even contact op met Thom Fokkens op 023 201 41 12