Glas op woonboten is soms wat lastig te bereiken, maar omdat wij altijd alleen in oplossingen denken hebben wij al diverse mensen geholpen met het plaatsen van HR++ en HR+ glas op woonboten. Juist woonboten vangen veel wind waardoor in de herfst en winter de stookkosten vrij hoog zijn. Ook omdat woonboten op het water liggen en vaak grote ramen hebben om van het weidse uitzicht te kunnen genieten is isolatieglas eigenlijk een echte must.

Glas transport naar een eiland

Deze specifieke klant heeft een woonboot aan een eiland liggen die alleen over het water bereikbaar is. De oplossing is om onze glasbok met de op maat gemaakte ramen op een ponton te plaatsen en deze met een bootje naar de woonboot te varen. Het was een bijzonder gezicht, een ponton met glas dwars over de Westeinderplassen!

Plaatsen van glas op woonboten

Onze specialisten durven ook deze uitdaging zonder blikken of blozen aan! Geen klus is te gek voor ons. Doordat wij van tevoren zelf komen meten en de situatie ter plaatse goed bekijken is ook het vervangen van glas door ons prima mogelijk. Vanaf het ponton werden de oude ramen eruit gehaald en direct vervangen voor een nieuw exemplaar. Doordat onze teams goed op elkaar ingespeeld zijn, worden de glaslatten direct gemonteerd en vervolgens afgekit. Terwijl de volgende ruit er weer wordt uitgehaald. De oude ruiten worden direct meegenomen, dus ook daar heeft u geen omkijken meer naar.

Vragen over glas op woonboten?

Heeft u vragen over het vervangen van glas op uw woonboot? Of heeft u informatie en advies nodig? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 023 201 41 12. Mail kunt u naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
glas op woonboten
glas op woonboten