Glazen balustrade voor trap

Een open trap in de woonkamer geeft een ruimtelijk effect en geeft licht doorlaat. Diezelfde open trap kan in sommige gevallen een onveilige situatie zijn. Kleine kinderen kunnen bijvoorbeeld naar beneden glijden, maar ook voor volwassenen is een open trap een risico. Om een veilige situatie te creëren is de allermooiste oplossing om een glazen balustrade of scheidingswand te plaatsen.

 

Glazen scheidingswand voor een trap

Een glazen scheidingswand is een elegante manier om te gebruiken als hekwerk of railing. En heeft ook nog eens een prachtige uitstraling door de aluminium klemmen en bevestiging systemen. Doordat dit glas transparant is wordt de licht toevoer in de woonkamer behouden. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een matte uitstraling. Dit geeft ook een prachtig effect.

Hoe werken wij?

Te allen tijde komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en de exacte maten in te meten. Op basis daarvan kunnen wij u het beste advies geven. Heeft u alleen een offerte nodig om de prijs in te schatten, daarvoor gebruikt u ons contactformulier. U kunt de maten alvast in de opmerkingen zetten, wij komen dan bij u terug met een prijsindicatie.

Plaatsen van glazen balustrade

Een specialistische klus, die wij minutieus voorbereiden. Met lasermeters meten wij de afstanden, zodat de glazen balustrade precies past en ook exact is zoals u voor ogen heeft. Wij houden altijd rekening met de grootte van het glas, zodat het prima te plaatsen is.

 

glazen balustrade

Contact over glazen ballustrades?

Wij helpen u graag aan het beste advies ook wat betreft een glazen balustrade voor uw trap .  Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar u naar op zoek bent en eventueel de maten doorgeven. Wij zullen u dan, waar mogelijk) een prijsopgave sturen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

glazen balustrade
glazen balustrade