Display op maat van glas

Glazen display maken wij voornamelijk voor winkels en showrooms. Het is een prachtige manier om iets speciaals extra onder de aandacht te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een collectors item of een mooie compositie van artikelen.

Een glazen kistje valt op

Door het gebruik van glas vallen producten extra op en het is ook nog eens een mooie en strakke manier van presenteren van producten.

Glazen kistje als cadeau verpakking

Het klinkt misschien wat gek, maar hoe mooi is het om een bijzonder cadeau te presenteren in een mooie glazen kist. Hierdoor blijft de inhoud altijd onbeschadigd en kan de ontvanger het bijzondere cadeau op een mooie manier bewaren.

Zo maakten wij bijvoorbeeld ook een glazen kistje voor de ringen van een huwelijk, of de eerste schoentjes van uw eerst (klein) kind. Unieke herinneringen vragen om een unieke verpakking en een mooie bewaarmogelijkheid.

Hoe gaat het in zijn werk?

U mag aangeven welke hoogte, breedte en lengte het kistje moet hebben. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de scharnieren van de deksel, zodat het kistje ook open kan. Wij zorgen uiteraard dat de randen glad en zacht zijn. Vervolgens gebruiken wij een UV-verlijming om het kistje speciaal voor u, op maat, in elkaar te zetten.

Contact over het maken van een glazen display?

Wij kunnen nu al niet wachten om uw glazen display te mogen maken! Daarbij denken wij altijd creatief met u mee. Via ons contactformulier zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar u naar op zoek bent en eventueel de maten doorgeven. Wij zullen u dan een prijsopgave sturen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

glazen display
Glazen display