Glazen kantoorwand op maat

Een glazen kantoorwand op maat kan een mooie aanvulling zijn in uw kantoor. Om bijvoorbeeld extra werkplekken te creëren of een vergaderruimte te maken in een bestaande situatie. Glas voelt ruimtelijk, zodat het open karakter van uw kantoor blijft bestaan.

Advies over glazen kantoorwand op maat

In dit specifieke geval hebben wij een wand in een kantoor geplaatst, uiteraard plaatsen wij ook wanden in woningen en winkels. Voor iedere ruimte vinden wij een oplossing. Heeft u een idee en weet u eigenlijk niet waar u moet beginnen? Geen uitdaging is ons te gek, wij sparren graag om samen tot een mooi resultaat te komen.

Kantoorwanden op hogere verdiepingen

Door de afmeting van glazen wanden, in dit geval was de wand ruim 8 meter en weegt 150 kilo is het in veel gevallen niet mogelijk deze naar de juiste verdieping te vervoeren zonder extra hulp. Voor onze klant DitIsBeveiligen hebben wij een torenkraan gehuurd en is de wand via de verdieping naar binnen gebracht.

Snel en gedegen plaatsen door de juiste voorbereiding

Door de juiste voorbereiding zowel in uw kantoor als daarbuiten is het mogelijk om snel te werken, hierdoor heeft u weinig last van extra mensen in kantoor.

Contact over glazen kantoorwand op maat

Heeft u vragen over een glazen kantoorwand? Wij helpen u graag aan de juiste informatie, zodat u een extra ruimte kunt maken. Via ons contactformulier kunt u ons tijdens kantooruren bereiken. Spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12

Glazen kantoorwand op maat
glazen kantoorwand