Glazen spatwand keuken

 Glazen spatwand keuken

Wil jij de achterwand van de keuken ook strakker, mooier en eenvoudiger schoon te maken hebben? Een glazen spatwand keuken is wat ons betreft de mooiste oplossing om de achterwand van je keuken strak en bovendien helemaal persoonlijk te maken.

De mooiste bescherming van je keuken

Als je aan het koken bent is het onvermijdelijk dat er vieze vetspetters en etensresten terechtkomen op de achterwand. Gebruik je tegels als achterwand, dan komt er viezigheid in de voegen en is lastig om schoon te houden. Een keukenachterwand gemaakt van glas is strak, glad en dus ideaal om schoon te maken.

Glazen spatwand keuken
Glazen spatwand keuken

Spatwand precies in de kleur die past

Het mooie is dat een spatwand gemaakt van glas precies in de kleur gemaakt kan worden die past bij jouw interieur en de uiteraard de keuken! Ben je tevreden met de keuken die je hebt en wil je een opfrisbeurt of van de oude tegels af? Een keukenachterwand van glas kan eroverheen geplaatst worden van gehard glas. Krijg je een nieuwe keuken en ben je nog op zoek naar een mooie achterwand in een kleur die je zelf wilt bepalen? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Precies op maat en geplaatst

Onze collega’s komen zelf inmeten, zodat alle stopcontacten en schakelaars precies ingemeten zijn. Daarmee zorgen we ervoor dat er snel en moeiteloos geplaatst kan worden. Uiteraard komen wij de keukenachterwand ook zelf plaatsen, we zorgen er dan voor dat alles netjes is afgewerkt en dat je keuken er als nieuw uitziet.

Contact over glazen spatwand keuken

Omdat wij echt alles weten over keukenachterwanden van glas, adviseren wij daar graag over. Neem gerust contact met ons op, één van onze specialisten staat je graag te woord via 023 201 41 12 over de mogelijkheden. Als je precies weet wat je wilt en ben je op zoek naar het globale tarief, dan kun je ook ons offerte formulier invullen en versturen. Als je een afbeelding van je keuken upload, dan hebben wij alvast een compleet beeld.