Een glazen tuinoverkapping of veranda voor een betere lichtinval is een mooie optie. Door het plaatsen van een grote glazen plaat is de veranda licht, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat.

Zwevend geplaatst

De panelen zijn zwevend geplaatst, zodat de overkapping goed geventileerd blijft en er hierdoor geen condensvorming ontstaat. Het glazen paneel is geplaatst op zogenaamde routules. Dit zijn punt-bevestigingen die zorgen voor een gelijke hoogte van de ventilatiestrook.

Glazen tuinoverkapping is waterdicht

De glazen panelen zijn dusdanig geplaatst dat deze waterdicht zijn. Hiervoor gebruiken wij enkel glas. De panelen zijn gemaakt van gelaagd en gehard glas en zijn op maat gelamineerd. 

glazen overkappingLicht onder de veranda

Om lang te kunnen genieten van het buiten zitten onder de veranda is het toevoegen van glas belangrijk voor de lichtinval. Niet alleen ontstaat er een mooie lichtinval, maar ook het gevoel van buiten zitten en daarmee het outdoor-gevoel wordt hierdoor bevorderd. Genieten van de zonnestralen en zelfs tijdens een regenbui met aangename temperaturen is het mogelijk om heerlijk buiten te kunnen blijven zitten. Met bijvoorbeeld vrienden of familie zit je droog en comfortabel.

Vragen over glas in een veranda?

Wij helpen graag met het bedenken van oplossingen waar natuurlijke lichtinval, ook buiten, belangrijk is. En uiteraard voor het strakste design mogelijk. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
glazen tuinoverkapping
glazen veranda