Isolatieglas plaatsen HR++

Isolatieglas plaatsen of vervangen is soms noodzaak en kan ook zomaar een kostenbesparing met zich meebrengen. Verkaik Glas plaatst en vervangt al vele jaren ramen voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Verschillende isolatiewaarden van glas

De isolatiewaarden van glas zijn in verschillende soorten verkrijgbaar, denk hierbij aan dubbel glas of thermopeen en de nieuwste HR+ t/m HR+++ ramen, die ook nog kunnen worden voorzien van een coating. Op onze pagina glas, ramen en ruiten leggen wij het exacte verschil aan u uit.

Hoe werken wij?

Te allen tijde komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en de maten te meten. Op basis daarvan kunnen wij u het beste advies geven. Heeft u alleen een offerte nodig om de prijs in te schatten, daarvoor gebruikt u ons contactformulier. U kunt de maten en het soort glas in de opmerkingen zetten, wij komen dan bij u terug met een prijsindicatie.

Plaatsen van isolatieglas

Zodra wij de bevestiging van u hebben ontvangen, bestellen wij het glas voor u. De levertijd is afhankelijk van het soort glas, wij houden u altijd op de hoogte van de levertijd. Het plaatsen doen wij op afspraak. Afhankelijk van de locatie en de grootte van het raam hebben wij soms de hulp nodig van een kraan. Dit is uiteraard geen enkel probleem, wij bereiden alles goed voor, zodat u een minimale tijd zonder raam zit.

Contact over het plaatsen van isolatieglas?

Wij helpen u graag aan nieuwe ramen in het geval van schade of vervanging.  Via ons contactformulier zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar u naar op zoek bent en eventueel de maten doorgeven. Wij zullen u dan een prijsopgave sturen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.isolatieglas plaatsen

isolatieglas plaatsen
islolatieglas plaatsen