Keuken achterwand in glas

Voor een klant plaatsten wij een keuken achterwand in glas in dekkend grijs. De wand is 2.80 x 70 cm. Een idee van de klant zelf en wat een fraaie keuken is het geworden! Een keukenachterwand in glas zorgt niet alleen voor een bijzondere uitstraling, maar is ook nog eens praktisch om schoon te houden en dus hygiënisch.

keuken achterwand in glasKeuken achterwand in kleur op maat

Ook deze keuken achterwand is gemaakt van 6mm gehard glas, in dit geval is extra helder glas gebruikt. De eerste laag van de wand is de coating gesponst, waarna een tweede laag in een dekkende kleur is aangebracht. Uiteraard maken wij alle wanden op maat, zodat uitsparingen voor stopcontacten, schakelaars en kastjes precies passen.

 

keuken achterwand in glasKeuken achterwand naar uw eigen ontwerp

Doordat er steeds meer technieken zijn, kunt u zelf volledig de uitstraling bepalen. Heeft u bijvoorbeeld een bepaalde kleur in gedachte? Of misschien wilt u een patroon in de wand? Inmiddels is steeds meer mogelijk en helpen wij u met het maken van de beste keuze. De kleur blijft UV bestendig en krasvast, doordat de deklaag aan de achterzijde van de plaat komt. Een Keuken achterwand in glas kan op en over een bestaande wand geplaatst worden en zal volledig afgekit worden opgeleverd door onze glas specialisten.

 

Contact over glazen keukenachterwand?

Alle keuken achterwanden in glas zijn hitte- en UV bestendig, waardoor u er jarenlang plezier van gaat hebben.Wij helpen u graag met een goed en gedegen advies voor het plaatsen en monteren van een keuken achterwand in alle kleuren en maten. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar u naar op zoek bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

keuken achterwand in glas
keuken achterwand in glas