Glazen plank met LED verlichting

Voor Vosje Food & Drinks in Vianen hebben wij een bar achterwand gemaakt met glazen planken inclusief LED verlichting. De achterwand is een Venetiaans gouden spiegel die achter de planken is geplaatst. Deze kleur spiegel geeft een warme huiselijke sfeer in combinatie met de LED verlichting. 

Hardglazen planken voor horeca

De vier hardglazen planken liggen op een RVS buis van 20 mm. Deze buizen zijn in de muur geplaatst door middel van een chemisch anker. De sparingen in de spiegel zijn voor plaatsing gemaakt en exact uitgemeten voor het strakste resultaat.

Bar als eyecatcher

De bar is het hart van deze gastvrije horeca onderneming en trekt de aandacht. Door de uitstraling is de bar het karakteristieke middelpunt geworden van de zaak en is het op iedere foto direct herkenbaar. De LED verlichting is achter de glazen planken geplaatst en kan uiteraard gedimd worden om de sfeer nog intiemer te maken en de flessen drank uit het interieur te laten spatten.

Contact over plank met LED verlichting?

Wij helpen je graag met een goed en stijlvol advies voor een plank met LED verlichting. Zowel in horeca ondernemingen als in winkels als bij jouw thuis kunnen we mooie oplossingen maken met glas inclusief verlichting. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kun je al aangeven naar welke maten je op zoek bent, zodat we je alvast een prijsindicatie kunnen geven. Heb je liever telefonisch contact dan kun je ons bellen op 023 201 41 12. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

plank met LED verlichting
plank met LED verlichting