Plexiglas platen ter bescherming van kassamedewerkers

Voor Jumbo Hofman Skagerak, Jumbo Hofman Marktplein, Jumbo Diemen-Zuid en diverse andere retail bedrijven hebben wij platen van plexiglas geplaatst om kassamedewerkers te beschermen tegen het coronavirus. Door deze fysieke afscheiding is afstand tussen de klant en de medewerker gecreëerd.

Platen voor kassamedewerkers

De platen zijn geplaatst bij alle kassa’s, zowel zelfscan als de normale kassa’s en gemaakt van kunststof. Platen voor kassamedewerkers zijn op maat gesneden en gepolijst aan de randen, zodat er deze niet scherp zijn. De platen zijn aan het plafond gemonteerd en zitten aan de onderzijde vast in een strip. Hierdoor kunnen de platen goed schoongemaakt worden.

Kassaplaten voor retail

Omdat de platen op maat gemaakt zijn is er voor iedere ruimte en afmeting een oplossing. De platen voor kassamedewerkers zorgen ervoor dat fysiek contact niet meer mogelijk is, maar er wel oogcontact kan worden gemaakt doordat de platen transparant zijn. Een vriendelijke blik en een glimlach zijn minstens zo belangrijk tijdens het boodschappen doen!

Social distance voor retail

Voor de retail is het opvolgen van de RIVM maatregel een uitdaging, anderhalve meter is soms lastig in te schatten en risico voor personeel moet vermeden worden. De veilige afstand is door middel van het plaatsen van transparante wanden opgelost. Een prettig gevoel voor alle retail medewerkers die hun handen vol hebben aan het helpen van zoveel mogelijk klanten.

Vragen over platen voor kassamedewerkers?

Wij helpen u graag met het verzinnen en maken van oplossingen ten behoeve van de veiligheid van uw personeel en klanten. Heel graag staan wij u met raad en daad ter zijde. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.

platen voor kassamedewerkers
platen voor kassamedewerkers