Een trap balustrade van glas is zowel binnen als buiten een prachtige toevoeging en is ook functioneel. Voor deze klant hebben wij de showroom in het bedrijfspand voorzien van een glazen trap balustrade en ook over de gehele breedte van de eerste verdieping. Door de eerste verdieping te gebruiken en een glazen trap balustrade te plaatsen wordt het geheel ruimtelijk en is er een mooi overzicht over de showroom voor zowel klanten als medewerkers.

Trap balustrade voor particuliere en zakelijk klanten

Glazen trap balustrades zijn voor zowel particulieren al zakelijke klanten op maat te maken. Denkt u zich eens in hoe een trap met een glazen balustrade de sfeer kan verhogen, een ruimtelijke toevoeging geeft en ook nog eens veel veiliger is dan alleen een leuning.

Veilig en ruimtelijk

Wij gebruiken voor deze toepassingen gelaagd glas, in een aantal gevallen zelfs gelaagd en gehard glas. Wilt u de trap balustrade volledig gemaakt hebben van glas of liever in een frame geplaatst hebben? Beide mogelijkheden realiseren wij voor u met metalen of aluminium frames en klemmen, zodat de duurzaamheid van de constructie is gegarandeerd. Ook trapleuningen van glas kunnen op maat gemaakt worden, waardoor de gehele trap samenvloeit in de omgeving waar deze staat.

Trap tredes van glas

Ook het maken van trap tredes van glas behoort tot de eindeloze mogelijkheden die wij met glas voor iedereen kunnen realiseren. De trap springt in het oog en is een design object in een woning of showroom.

Fraai alternatief

Een trap balustrade is een elegant en ook duurzaam alternatief voor een hekwerk of railing. Balustrades plaatsen wij niet alleen buiten, maar ook binnen. Denk bijvoorbeeld aan alternatieven in glas bij balkons en vides. De ruimtelijke en lichte uitstraling zijn een veel voorkomende reden om te kiezen voor varianten in glas in plaats van hout of kunststof. De glazen panelen kunnen desgewenst ook in mat of in een door u gewenste kleur geplaatst worden.

Levering en montage

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Het veiligheidsglas wat wij aanraden is 13 mm dik en wordt bevestigd in hoogwaardig RVS edelstaal. Het RVS edelstaal houdt de constructie stabiel. Waardoor balustrades tegen alle invloeden bestand zijn.

Contact over trap balustrades?

Kunnen wij u helpen met het maken en plaatsen van een glazen trap balustrade? Wij denken altijd creatief met u mee, zowel in oplossingen als in prijs. Via ons contactformulier zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, bel dan naar 023 201 41 12

trap balustrade
trap balustrade