Een volledige glazen wand of douchedeur die al dan niet weg te klappen of te schuiven is in de badkamer. Badkamer glas geeft ruimte en is bovendien gemakkelijk schoon te maken. In badkamers wordt doorgaans voor glas gekozen omdat douches en inloop douches groter lijken, zonder dat de ruimte van de badkamer verloren gaat.

Inloop douche van glas

Inloop douches worden gemaakt van veiligheidsglas en worden voorzien van beslag wat speciaal gemaakt is voor natte ruimtes. In soorten en maten beslag is er ruime keuze, van strak design tot landelijk en alles daar tussenin. De glazen wanden worden in aan de boven- en onderzijde in een profiel geplaatst, zodat er geen water tussen kan komen en de afwerking strak is.

Glazen douchedeur

Glazen douchedeuren maken wij op maat, gewoonweg omdat iedere badkamer anders is en u met een maat gemaakt douchedeur precies datgene krijgt waar u naar op zoek bent. Door de douchedeur van gehard glas te maken, is deze tot wel vijf keer zo sterk als glasdeuren van ongehard glas. Bovendien valt gehard glas in kleine, veilige stukjes uiteen wanneer de deur kapot gaat.

Badkamer wanden

Een badkamer wand voorkomt dat de rest van de badkamer nat wordt als je doucht of in bad gaat. Eigenlijk onmisbaar, dus! Verkaik Glas maakt douchewanden op maat die u combineert met een zijpaneel of douchedeur, maar ook wanden die geschikt zijn voor een inloopdouche. Er is dus altijd een passende oplossing omdat wij iedere centimeter kunnen gebruiken.

Vragen over badkamer glas?

Wij helpen graag met het het realiseren van de mooiste en functioneelste badkamers door middel van badkamer glas. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
badkamer glas
badkamer glas