Glasrenovatie is het vernieuwen van glas in een bestaand pand. Juist omdat onze specialiteit maatwerk is, kunnen wij hierin een betrouwbare partner zijn.

Renovatie glas

De karakteristieke eigenschappen van een woning of pand worden gecombineerd met alle moderne vernieuwingen. Hierdoor wordt de isolatiewaarde dusdanig aangepast en past het weer binnen de huidige normen en waarden.

Glas vervanging

Ruit gebarsten, ingegooid of vochtproblemen? Het vervangen van een ruit is voor ons dagelijks werk, waar wij snel in kunnen schakelen. In een aantal gevallen plaatsen wij eerste een nood ruit, zodat wij een goed vervanging op maat kunnen maken in onze werkplaats. Onze voorraad is toereikend om u direct te kunnen helpen, zo niet dan zorgen wij voor een goede, tijdelijke oplossing.

Vervangen van enkelglas naar dubbelglas

Het vervangen van enkelglas is niet per definitie een hoge kostenpost. Door kleine aanpassingen in een kozijn kan er vaak dubbelglas geplaatst worden. De situatie komen wij persoonlijk bekijken, zodat wij uw specifieke situatie goed inzichtelijk hebben en wij u van het juiste advies kunnen voorzien.

Monumentenglas

Steeds meer monumentale panden, zoals kerken en kloosters, worden gerenoveerd en voorzien van nieuwe bestemmingen. Monumentale beglazing is doorgaans verre van duurzaam en gelukkig zijn hier een aantal oplossingen voor.

Contact over glasrenovatie

De mogelijkheden voor glasrenovatie zijn eindeloos en divers. Wij helpen u graag met het vinden van de beste en de juiste oplossing. Belt u gerust naar 023 561 73 85, wij staan u graag te woord. Mailt u liever? Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Verkaikglas glasrenovatie
Verkaikglas glasrenovatie
Verkaikglas glasrenovatie

Enkele projecten