Hardglaswanden ofwel scheidingswanden worden veel gebruikt op kantoren zodat er een ruim en open karakter van ruimtes ontstaat. Maar ook in woningen plaatsen wij regelmatig hardglaswanden.

Het glas wordt veelal bevestigd binnen smalle aluminium profielen. Het glas kan van de vloer tot aan het plafond worden geplaatst. De hardglaswanden worden gebruikt om werkplekken en vergaderruimtes te creëren. In woningen plaatsen wij regelmatig wanden om aparte ruimtes of een kantoor aan huis te kunnen maken.

Glaspanelen

Doordat de glaspanelen strak tegen elkaar aan worden geplaatst en worden bevestigd met transparante siliconenkit zijn de naden minimaal en nauwelijks zichtbaar.

De wanden worden geleverd in verschillende uitvoeringen:

  • 55.1* gelaagd veiligheidsglas
  • 66.2 ** gelaagd veiligheidsglas
  • 88.2 *** gelaagd veiligheidsglas

* De glaspanelen bestaan uit 2 glasplaten van ieder 5 mm dik met daartussen 1 laag folie.
* * 2 glasplaten van ieder 6 mm dik met daartussen 2 lagen folie.
*** 2 glasplaten van ieder 8 mm dik met daartussen 2 lagen folie.

Glazen deuren

Bij hardglaswanden bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van glazen deuren die in de wanden geplaatst worden. Deze worden in diverse modellen en maten op maat voor u gemaakt. Schuifdeuren en het gebruik van bijvoorbeeld design grepen behoort tot de mogelijkheden.

Glasfolie

Zowel deuren als wanden kunnen beplakt worden met diverse soorten folie, hiermee helpen wij u ook graag met de keuze en het beplakken van uw wanden.

Informatie over hardglas wanden

Wij begrijpen dat deze informatie slechts een indruk geeft van wat er mogelijk is. Belt u gerust naar  023 20 14 112 of mail. Zodat u alle antwoorden krijgt op de vragen die u heeft.

Verkaikglas hardglaswanden
Verkaikglas hardglaswanden-01

Enkele projecten