Een glazen keuken achterwand in een keuken zorgt voor de een schone en strakke werkomgeving in de keuken. Wij kiezen uiteraard voor een glazen keuken achterwand, niet alleen omdat gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch is, maar ook omdat het resultaat echt super strak is. Uiteraard zijn de wanden in diverse kleuren leverbaar.

Moderne en klassieke keuken

Een glazen keuken achterwand past prima in zowel een moderne als een traditionele keuken en maakt uw keuken optisch groter. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van bijvoorbeeld glas en LED verlichting. Een prachtige combinatie en erg sfeervol in de avond.

Hittebestendige en krasvaste keuken achterwand

Wanden worden gemaakt van 6mm dik gelaagd glas. Uiteraard zorgen wij ervoor dat stopcontacten en schakelaars naadloos in de keukenwand passen, dat is wel zo netjes en hygiënisch.

Ruimte voor stopcontacten en schakelaars

In onze werkplaats maken wij uitsparingen in de wand, zodat de wand strak en naadloos blijft en zonder naden kan worden geplaatst.

Verkaikglas keuken achterwanden
Verkaikglas keuken achterwanden
Verkaikglas keuken achterwanden

Glas achter de kookplaat

Doordat het glas hittebestendig is kan een glazen wand probleemloos geplaatst worden achter de kookplaat. Wij zorgen voor het opmeten en de montage van uw wand. Rekening houdend met uw wensen.

Contact over keuken achterwanden

Er zijn legio mogelijkheden in het plaatsen van keuken achterwanden. Wij helpen u graag met het vinden van de mooiste en de juiste oplossing. Wij komen altijd langs om de situatie ter plekke te bekijken en u te adviseren. Belt u gerust naar 023 561 73 85, wij vertellen u graag alles over onze producten. Mailt u liever? Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Voor interieur- en kleur advies kunt u ook eens kijken op Verkaik Verf & Interieur.