Bezoekadres

Wijkermeerstraat 23
2131 HB Hoofddorp (Bedrijventerrein Hoofddorp Noord)

Telefoon

verkaik-verf-hoofddorp-logo-groen_246x75

Geen dag zonder glas, dat gunnen wij u!

Stuurt u ons online een bericht, dan nemen wij binnen een dag contact met u op.
Bent u niet zo’n schrijver? Bel ons dan gerust, wij staan u graag te woord.

Met gepaste trots stellen wij u graag aan ons team voor (van links naar rechts):

Christie Hartman:
Christie is onze steun en toeverlaat op kantoor! Zij is onder andere verantwoordelijk voor de planning (en dat valt niet altijd mee), de facturatie en de inkoop. Belt u naar Verkaik Glas, dan is de kans groot dat u Christie te spreken krijgt.

Godfried Hartman:
Godfried is ons altijd vrolijke en behulpzame teamlid. Inmiddels alweer 3 jaar bij ons aan de slag, waarbij hij met onvermoeibare energie bij iedereen met veel plezier en vakmanschap onder andere ramen, deuren, balustrades plaatst.

Peter Verkaik:
Onze drijvende kracht! Zowel op kantoor als in onze werkplaats zorgt Peter altijd voor oplossingen (als het met glas te maken heeft). Met ruim 35 jaar ervaring in het glas kunnen wij rustig spreken over een specialist in zijn vakgebied. Doordat hij altijd bereid is om mee te denken realiseert hij door het gebruik van glas de mooiste dingen.

Melvin van Rosmalen:
Op Melvin kunnen wij altijd rekenen als het gaat om het geven van het beste advies. Ook voor zware en ingewikkelde klussen draait hij zijn hand niet om. Voor Melvin is glas “a way of life” en doet hij niets liever dan onze klanten helpen met alle oplossingen in glas.

Thom Fokkens:
(niet op de foto)
Thom zorgt er onder andere voor dat de administratie klopt en onze arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn.

Team Verkaik Glas Hoofddorp