Bezoekadres

Graftermeerstraat 32
2131 AC Hoofddorp (Bedrijventerrein Hoofddorp Noord)

Telefoon

verkaik-verf-hoofddorp-logo-groen_246x75

Geen dag zonder glas, dat gunnen wij u!

Stuurt u ons online een bericht, dan nemen wij binnen een dag contact met u op.
Bent u niet zo’n schrijver? Bel ons dan gerust, wij staan u graag te woord.

Met gepaste trots stellen wij graag aan ons team voor (van links naar rechts):

Peter Verkaik:
Onze drijvende kracht! Zowel op kantoor als in onze werkplaats zorgt Peter altijd voor oplossingen (als het met glas te maken heeft). Met ruim 35 jaar ervaring in het glas kunnen wij rustig spreken over een specialist in zijn vakgebied. Doordat hij altijd bereid is om mee te denken realiseert hij door het gebruik van glas de mooiste dingen.

Christie Hartman:
Christie is onze steun en toeverlaat op kantoor! Zij is onder andere verantwoordelijk voor de planning (en dat valt niet altijd mee), de facturatie en de inkoop. Belt u naar Verkaik Glas, dan is de kans groot dat u Christie te spreken krijgt.

Marit Jobels:
Onze goedlachse commercieel en administratief medewerkster is uitstekend op de hoogte van ons assortiment en de mogelijkheden. Marit is ongelofelijk service gericht en rust niet totdat zij een antwoord heeft op jouw vraag.

Patrick Koster:
Op Patrick kunnen wij altijd rekenen als het gaat om het geven van het beste advies. Ook voor zware en ingewikkelde klussen draait hij zijn hand niet om. Wist je dat Patrick met de combinatie glas en hout de mooiste oplossingen maakt?

Godfried Hartman:
Godfried is ons altijd vrolijke en behulpzame teamlid. Inmiddels alweer 4 jaar bij ons aan de slag, waarbij hij met onvermoeibare energie bij iedereen met veel plezier en vakmanschap onder andere ramen, deuren, balustrades plaatst.

Rob Vijfschaft:
(niet op de foto)
Rob is een echte teamplayer. Goedlachs, positief en ook nog eens boordevol adviezen voor onze klanten. Omdat hij altijd in oplossingen denkt en ook nog een fantastisch technisch inzicht heeft, is hij een rots in onze branding. Niet alleen voor ons team, maar zeker voor onze klanten die hij altijd op de eerste plaats heeft staan.

Thom Fokkens:
(niet op de foto)
Thom zorgt er onder andere voor dat de administratie klopt en onze arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn.

Team Verkaik Glas