Bezoekadres

Wijkermeerstraat 23
2131 HB Hoofddorp (Bedrijventerrein Hoofddorp Noord)

Telefoon

Logo-Verkaik

Geen dag zonder glas, dat gunnen wij u!

Stuurt u ons online een bericht, dan nemen wij binnen een dag contact met u op.
Bent u niet zo’n schrijver? Bel ons dan gerust, wij staan u graag te woord.

Met gepaste trots stellen wij u graag aan ons team voor (van links naar rechts):

Godfried Hartman:
Godfried is ons altijd vrolijke en behulpzame teamlid. Inmiddels alweer 3 jaar bij ons aan de slag, waarbij hij met onvermoeibare energie bij iedereen met plezier onder andere ramen, deuren, balustrades plaatst.

Peter Verkaik:
Onze drijvende kracht! Zowel op kantoor als in onze werkplaats zorgt Peter altijd voor oplossingen (als het met glas te maken heeft). Met ruim 35 jaar ervaring in het glas kunnen wij rustig spreken over een specialist in zijn vakgebied. Doordat hij altijd bereid is om mee te denken realiseert hij door het gebruik van glas de mooiste dingen.

Patrick Koster:
Op Patrick kunnen wij altijd rekenen als het gaat om het geven van het beste advies. Ook voor zware en ingewikkelde klussen draait hij zijn hand niet om. Doordat hij van origine timmerman is, maakt hij gebruik van zijn kennis om onze klanten uitstekend te kunnen helpen.

Christie Hartman:
Christie is onze steun en toeverlaat op kantoor! Zij is onder andere verantwoordelijk voor de planning (en dat valt niet altijd mee), de facturatie en de inkoop. Belt u naar Verkaik Glas, dan is de kans groot dat u Christie te spreken krijgt.

Thom Fokkens:
Thom zorgt er onder andere voor dat de administratie klopt en onze arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn.

Team-Verkaik-Glas-HLMR_web