verkaik glas

De historie

Voor het inmeten, snijden en plaatsen van alle soorten glas kunt u bij Verkaik Glas terecht. Wij denken altijd mee en wisselen graag informatie uit, zodat u de beste keuze kunt maken.

Door onze jarenlange ervaring met glas kunnen wij u van het allerbeste advies voorzien, waarbij wij geen concessies doen in kwaliteit en alleen met de beste materialen werken. Verkaik glas werkt al vele jaren samen met verschillende glasleveranciers. Voor ons is ons dagelijkse motto: “Geendagzonderglas”. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker we ons vak vinden! Ook het helpen van onze klanten die ruiten en ramen hebben die stuk zijn geeft ons een goed gevoel. Wij willen niets liever dan dat uw glaswerk er netjes en goed uitziet.

Van ruiten tot keukenachterwanden en douchedeuren

In het vinden van de mooiste en ook de creatiefste oplossingen. Door onze ervaring maken wij van ieder project, groot of klein, het beste. Tenslotte is uw project een deel van ons visitekaartje.

Verkaik glas: Betrouwbaar, snel en flexibel

De drie pijlers waarop Verkaik Glas is gebaseerd, dat vinden wij wel zo prettig werken en weet u precies waar u aan toe bent. U bent meer dan welkom om eens te komen kijken in de winkel, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. De koffie staat altijd klaar en wij hebben voldoende voorbeelden staan van wanden en bijvoorbeeld luifels.

Partner in interieur

Onze partner in interieur is natuurlijk Verkaik Verf & Interieur waarmee wij samen in één pand huizen. Heeft u vragen over verf, raamdecoratie, vloeren en interieuradviezen? Neem dan contact op met onze buren via 023 561 73 85

Hartelijk HRLMR

Ook wij leveren onze bijdrage aan Hartelijk HLMR, waar wij goede doelen, collega ondernemers en de horeca steunen. Omdat samen werken ook samen zorgen voor elkaar is.

Hartelijk HRLMR