Verkaik Glas Hoofddorp maakt alle soorten en maten spiegels op maat. Doordat wij een ruime voorraad hebben, kunnen wij spiegels snel leveren en plaatsen.

Spiegels in sportclubs

In sportclubs, balletsudio’s en yoga ruimtes plaatsen wij regelmatig grote spiegelwanden om hierdoor optische ruimte te creëren en om sporters de kans te geven zichzelf in oefeningen te kunnen zien. Spiegels in sportscholen worden in principe geplaatst om sporters te helpen om de oefening juist uit te voeren. Deze zijn daarom onontbeerlijk in een goede sportschool.

Spiegels in kapsalons

In kapsalons zijn spiegels een must, het is de manier voor zowel de klant als de kapper om te communiceren. Iedere kapsalon heeft haar eigen stijl en de daarbij behorende spiegels. Verkaik Glas Hoofddorp snijdt en plaatst kapsalon spiegels op maat.
Heeft u een spiegel die vervangen moet worden en de lijst is nog goed? Wij helpen je graag met het vervangen van de spiegel. Dir kan op locatie, maar kan ook opgehaald worden in Hoofddorp.

Passpiegels in kledingwinkels

In kledingwinkels zijn passpiegels onmisbaar en deze moeten uiteraard qua maat en grootte wel passen bij het interieur van de winkel. Het vervangen, ophangen en plaatsen van de passpiegels verzorgen wij landelijk voor diverse winkelketens.

Verkaikglas spiegels
Verkaikglas spiegels
Verkaikglas spiegels

Enkele projecten