Een grote spiegelwand in sportscholen is niet alleen indrukwekkend en optisch gezien ruimtelijk, maar ook prettig voor sporters om te kunnen zien hoe ze bewegen. Ook zorgen spiegelwanden in sportscholen voor overzicht bij groepslessen of individuele oefeningen.

Spiegelwand sportschool

Een spiegelwand bestaat altijd uit meerdere spiegels die naast elkaar geplaatst zijn. De randen van iedere spiegel zijn polygeslepen, zodat de spiegels altijd netjes en strak tegen elkaar aan zitten.

Fitness spiegels voor sportschool

Spiegels plaatsen wij niet alleen bij sportscholen maar bijvoorbeeld ook bij fysiotherapie praktijken. Samen met de instructeur of fysiotherapeut wordt er via een spiegel goed gekeken naar houding en techniek. De spiegels zijn er uiteraard ook om naar jezelf te kijken, dan is de spiegel als het ware een trainingsmaatje.

Spiegels zorgen voor extra licht en ruimte

Het plaatsen van spiegels in sportscholen in natuurlijk dé truc om een ruimte optisch groter te laten lijken. Spiegels vangen veel licht waardoor zelfs een kleine ruimte lichter en ruimtelijker wordt. Wij gebruiken hoge verticale spiegels om de ruimte hoger te doen lijken. Heb je juist een lange smalle ruimte? Dan plaatsen wij  spiegels horizontaal in de lengte. Ook het horizontaal schuin plaatsen van spiegels geeft een bijzonder effect in sportscholen.

Vragen over spiegels in sportscholen?

Spiegelglas wordt veelal toegepast als spiegel of spiegelwand om een ruimtelijk effect te creëren. Een goed geplaatste spiegel wekt de illusie van diepte en zorgt voor een meer licht in een ruimte waardoor deze groter lijkt. Ons spiegelglas is van professionele kwaliteit, glashelder (verzilverd) en met hoge reflectiewaarde. In onze eigen glasslijperij kunnen wij spiegelglas desgewenst ook bewerken, denk daarbij aan het uitzagen van hoekjes, boren van gaten, etc. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
spiegels in sportscholen