Spiegels op maat laten maken kunnen wij voor iedere ruimte in uw woning of bedrijfsruimte. Een spiegel die precies past in hoogte en breedte en ook nog door ons geplaatst wordt. Bent u op zoek naar ronde, vierkante of rechthoekige spiegel dan snijden wij deze in onze eigen werkplaats. Ook vormen die speciaal en ook uniek zijn, zoals bijvoorbeeld een paardenhoofd, een sleutel, een hart of een wolk realiseren wij voor u. 

Spiegels op maat in helder, brons of grijs

Tegenwoordig hoeven spiegels niet allemaal helder te zijn, in veel gevallen is een bronzen of grijze spiegel een nog mooiere aanvulling op het interieur. De luxe uitstraling komt tot recht in nagenoeg iedere ruimte. De spiegel geeft wel een andere weergave dan de werkelijkheid.

Wandspiegel in badkamer of toiletgroep

Zowel in badkamers als in toiletgroepen is het plaatsen van een spiegel noodzakelijk. Het is dan ook prachtig als de spiegel precies die hoogte en breedte heeft zodat het precies past. Zonder kiertjes en randen, zodat alle bezoekers kunnen genieten van hun eigen spiegelbeeld.

Spiegel op maat in woning

In een woning zijn er diverse locaties waar om ruimte te creëren een spiegel voor een mooi ruimtelijk resultaat kan zorgen. De keuze van de grootte en de kleur is iets waar wij u graag mee helpen.

Vervangen van een spiegel

Als een spiegel kapot is, dan is dat vervelend genoeg. Gelukkig kunnen wij exact dezelfde maat spiegel voor u maken en desgewenst plaatsen in een frame. Uiteraard is opplakken of ophangen ook geen enkel probleem voor onze glas specialisten.

Contact over spiegels op maat?

Wij helpen u graag aan alle vormen spiegels die precies passen. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kun je al aangeven wat je voor ogen hebt en kunnen wij je een prijsindicatie geven. Heb je liever telefonisch contact dan kun je ons bellen op 023 201 41 12. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

spiegel op maat
spiegels op maat