Passpiegel in kledingwinkels

Een mooie grote passpiegel in een kledingwinkel geeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar is ook nog eens verkoop bevorderend. Een goed vindbare spiegel, die past in het interieur van uw winkel is een must voor al uw klanten.

Spiegels en spiegelkasten op maat

Verkaik Glas maakt kwaliteit spiegels in alle maten en vormen, geheel naar uw wens. De spiegels worden geslepen en desgewenst op de juiste manier geplaatst. Wij kennen de wensen van onze retail klanten en zullen altijd klaarstaan met een goed en degelijk advies.

Trends in passpiegels

Uiteraard zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en extra opties die wij kunnen leveren. Heeft u zelf bijvoorbeeld een idee voor een design spiegel? Wij bespreken graag de mogelijkheden, zodat u de spiegel van uw dromen heeft.

Design spiegels

Bij ons hoeft geen enkele spiegel hetzelfde te zijn, wij leveren met alle plezier maatwerk, maar uiteraard ook grote oplages. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten zoals installateurs, winkelketens en projecten.

Contact over passpiegel op maat

Zoals u zult begrijpen, praten wij graag over glas en spiegels, daar worden wij blij van en helpen u graag aan de mooiste exemplaren. Uiteraard helemaal naar uw wens en binnen de mogelijkheden die er zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, dan ontvangt u van ons snel een reactie terug. Heeft u snel een antwoord nodig, dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar 023 201 41 12

Verkaikglas Passpiegel kledingwinkel
Verkaikglas Passpiegel kledingwinkel