Een mooie grote badkamerspiegel is in iedere badkamer nodig! Wij maken badkamerspiegels op maat in verschillende kleuren. Zo hebben wij bij deze klant een mooie grote spiegel in brons geplaatst. Ook de douchewanden zijn gemaakt in licht getint en bronskleurig glas.

Bronzen spiegel

Spiegels maken wij altijd op maat, zodat ze precies passen. Belangrijk is dat wij rekening houden met de hoogte en de mogelijkheid om verlichting op of boven de spiegel te monteren.

Badkamerspiegel

Badkamerspiegels zijn belangrijk, zodat er bijvoorbeeld goed geschoren kan worden en de make-up voor een avondje uit met de nodige precisie kan worden aangebracht. Wij plaatsen badkamerspiegels onder andere voor particuliere badkamers, maar ook voor hotels en vakantieparken.

Spiegels zorgen voor extra licht en ruimte

Het plaatsen van spiegels in badkamers in natuurlijk dé truc om een ruimte optisch groter te laten lijken. Spiegels vangen veel licht waardoor zelfs een kleine ruimte lichter en ruimtelijker wordt. Wij gebruiken hoge verticale spiegels om de ruimte hoger te doen lijken. Heb je juist een lange smalle ruimte? Dan plaatsen wij  spiegels horizontaal in de lengte. Ook het horizontaal schuin plaatsen van spiegels geeft een bijzonder effect in badkamers.

Vragen over badkamerspiegels?

Spiegelglas passen wij toe als spiegel of spiegelwand om een ruimtelijk effect te creëren. Een goed geplaatste spiegel wekt de illusie van diepte en zorgt voor een meer licht in een ruimte waardoor deze groter lijkt. Ons spiegelglas is van professionele kwaliteit, glashelder (verzilverd) en met hoge reflectiewaarde. In onze eigen glasslijperij kunnen wij spiegelglas desgewenst ook bewerken, denk daarbij aan het uitzagen van hoekjes, boren van gaten, etc. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
Bronzen badkamerspiegel