Etalageruiten van enkel naar HR++ isolatie glas

Juist grote oppervlakten glas, zoals etalageruiten laten veel kou binnen in de winter. Ook zal in de zomer achter het glas sneller opwarmen. Vervanging van grote ramen, zoals etalageramen, zal een enorme besparing zijn in de energiekosten.

Etalageramen in woningen

Voor een klant wonende aan de Brouwersvaart in Haarlem hebben wij het 7m2 grote etalageraam vervangen. De 190 kilo wegende ruit zorgt voor meer wooncomfort in de woning. Het raam was nog enkel glas en moest precies passen in het historische kozijn. Het pand in het centrum van Haarlem was vroeger een winkel en is inmiddels in gebruik als woonhuis, waar de eigenaren het dringend tijd vonden voor een energiezuinige oplossing.

etalageruit vervangen

Met behoud van het stadsgezicht

Omdat de kozijnen mede het stadsgezicht bepalen, moeten deze altijd behouden worden. De kozijnen staan anderhalve centimeter uit het lood, waardoor wij goed moesten bepalen wat de juiste aftrek was om de etalageruit passend te krijgen.

etalageruit vervangenJuiste maatvoeringen bij historische panden

In ons vak is het meten van kozijnen en de verschillen die er, bij oude houten kozijnen, van groot belang. Door precies te meten en met de juiste maatvoeringen te werken is vervolgens het plaatsen en het afkitten van ramen een klus die snel gedaan wordt. Met het juiste materiaal en onze vakmensen zijn ook grote ramen snel en geruisloos te vervangen.

Vragen over vervangen van een etalageruit?

Wij helpen u graag met het vervangen van een etalageruit in de winkel of in een historisch pand. Door onze jarenlange ervaring, zijn zelfs de moeilijkste ramen voor ons geen enkel probleem. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.

etalageruit vervangen
etalageraam vervangen