Deur in glas vervangen

Zowel voordeuren als binnendeuren zijn in bepaalde gevallen aan vervanging toe. Het vervangen van glas in deuren is een kleine ingreep met een prachtig resultaat. Voordeuren die nog enkel glas hebben bijvoorbeeld, of kleuren glas die niet meer passen in de kleurstellingen van de huidige trends. Het vervangen van enkel glas raden wij zeker aan. Zowel voor binnen- als voor buitendeuren.

Vervanging van glas in buitendeuren

Een deur met nog enkel glas is inbraak gevoeliger en niet onbelangrijk, het laat een hoop kou binnen. Zowel uw verzekeraar als jouw energieleverancier zullen blij zijn met de vervanging van enkele ruiten. Gelaagd glas kan door ons in verschillende maten gesneden en geslepen worden. Uiteraard komen wij de oude ruit bij u vervangen voor een nieuwere versie. U kunt zelfs kiezen voor folie, zodat de ruiten een ander kleurtje of een matte uitstraling krijgen.  

vervangen van glas in deuren vervangen van glas in deuren

Binnendeuren krijgen een metamorfose

Door het veranderen van kleur of materiaal glas krijgt uw binnendeur een hele andere uitstraling. U kiest zelf de kleur die past in uw interieur. Kleuren kiezen is een vak apart, onze collega’s bij Verkaik Verf helpen u graag met het uitzoeken van de juiste kleur en verfsoort.  Het gebruik van gelaagd glas zorgt ook voor een veiligere omgeving. Waar een enkele ruit in honderden stukjes breekt en overal naartoe springt, zal een gelaagde ruit slechts een barst vertonen. Met kleine kinderen in huis is dit zeker geen overbodige luxe, daar een ongeluk in een klein hoekje zit.

Contact over vervangen van glas?

Kunnen wij u helpen met het vervangen van glas in deuren? Wij denken graag creatief met u mee. Via ons contactformulier zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12

vervangen van glas in deuren
vervangen van glas in deuren