FINEO glas

FINEO glas

Het gebruik van dubbele beglazing HR++, HR+++ en triple glas in nieuwbouw- en renovatiebouw is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Inmiddels kan vooral renovatiebouw nog veel mooier en beter door middel van FINEO-glas. Dit glas bestaat uit twee dunne glasplaten. Beide glasplaten zijn gescheiden door een vacuümruimte van 0,1 millimeter. In de vacuümruimte zitten minuscule – niet voor het oog zichtbare – cilindrische micro-spacers. Dit voorkomt dat de glasplaten elkaar kunnen raken en zorgt voor verbeterde energieprestaties van het glas.

FINEO-glas is zo dun als enkelglas en heeft de energieprestaties van HR+++ en/of triple glas. Ideaal bijvoorbeeld voor oude en historische kozijnen.

FINEO glas
FINEO glas

Voordelen van FINEO glas

Uitstekende isolatie

FINEO glas heeft een zeer hoge isolatiewaarde, waardoor het warmteverlies door de ramen aanzienlijk wordt verminderd. De binnenruimte blijft warmer in de winter en koeler in de zomer, waardoor de energierekening naar beneden gaat.

Licht doorlatend

Laat maar liefst 15% meer natuurlijk licht door dan triple glas.

Slank profiel

FINEO glas is zeer dun waardoor kan het worden gebruikt in slanke kozijnen en minimalistische raamontwerpen.

Geluidsisolatie

Biedt een goede demping van geluidsoverdracht, waardoor bijvoorbeeld straat geluid van buitenaf met 6 decibel verminderd en de binnenruimte rustiger wordt.

Uitzonderlijke garantie

De klant ontvangt een garantie van 15 jaar op het lek gaan de beglazing.

Condensatievrij

Eén van de unieke voordelen van FINEO glas is dat het condensatievrij is. Omdat het glas een zeer lage warmtegeleidingscoëfficiënt heeft, zal er geen condensatie optreden aan de binnenzijde van het glas, zelfs niet bij zeer lage buitentemperaturen.

Installatie-mogelijkheden

Installatie in bestaande kozijnen, waardoor het een kosteneffectieve en relatief eenvoudige upgrade is voor bestaande ramen.

Milieuvriendelijk

100% vervaardigd met behulp van duurzame materialen en heeft een lage milieu-impact.

Fineo glas zorgt dat je klaar bent voor de toekomst

Wij streven naar volledige tevredenheid van onze klanten en bieden daarom hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste glassoort en om eventuele vragen te beantwoorden.

Wij staan je graag te woord via 023 201 41 12 en bespreken de mogelijkheden. Je ook ons offerte formulier invullen en versturen, hierbij kun je afbeeldingen toevoegen van de plek waar de douchedeur op maat kan worden gemaakt en geplaatst.