Door middel van een badkamerwand van glas zorg je voor een mooie licht ruimte die aansluit op de ruimte die jij wilt. Voor deze klant hebben wij een badkamer scheidingswand van glas geplaatst tussen de gang en de badkamer van 10mm gehard glas. Een mooi en strak idee om op deze manier 2 ruimtes te scheiden en toch aan elkaar te verbinden.

Vooraf inmeten

Omdat geen enkele wand recht is en en geen woning hetzelfde komen wij altijd persoonlijk inmeten. Hierdoor weten wij exact wat de maten zijn en spelen wij gemakkelijk in op eventuele afwijkingen. De badkamerwand van glas wordt namelijk precies op maat gemaakt, waarbij wij rekening houden met de hoogte van het profiel waarin de glazen wand geplaatst wordt.

Plaatsen van badkamerwand in glas

Alle badkamerwanden en ook douchewanden plaatsen wij zelf. Hiervoor hebben wij onze specialisten, die niets liever doen dan werken met glas en altijd mooie en stijlvolle resultaten boeken in iedere ruimte.

Voordelen van glazen wanden

Of je nu voor een badkamer, kantoor of een woning denkt, glas is wat ons betreft altijd een goed idee als er licht en ruimtelijkheid nodig is. Daarbij is glas goed schoon te houden, is onverwoestbaar en heeft een strakke uitstraling. Het gebruik van wanden van glas wordt steeds meer gedaan om de bovengenoemde redenen en het feit dat een glazen wand vrij snel te plaatsen is.

Vragen over een badkamerwand van glas?

Het inmeten en plaatsen van een badkamerwand van glas is een specialistische klus waar wij ruime ervaring in hebben. Zowel de vorm als de plaatsing berekenen wij exact, zodat wij snel kunnen werken met het mooiste resultaat. Een goede voorbereiding is het halve werk. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12.  Mail kan ook naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
badkamerwand van glas
badkamerwand van glas