Binnendeur van glas

Een binnendeur van glas geeft veel licht en ruimte in een woning. Veel worden glazen binnendeuren geplaatst van de hal naar de woonkamer, om op die manier de ruimtelijkheid van een woning te accentueren. Van gesloten en donkere ruimte krijgt een hal direct een hele andere allure.

Op maat en met beslag

Alle binnendeuren worden exact op maat gemaakt. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we welke nieuwe glazen binnendeur geschikt is en wat past bij het interieur en de woonstijl. De keuze van het beslag is helemaal aan jou, van modern en strak naar klassiek en landelijk en in iedere kleur die je wenst. Uiteraard krijgt u van ons altijd een advies en vinden wij samen de mooiste oplossing.

Industriële glazen deur

Ook industriële glazen deuren zijn op dit moment trending. Wij werken samen met een expert in stalen deuren en kozijnen. Door deze samenwerking kun je precies datgene krijgen wat je wilt en voor ogen hebt.

Contact over glazen schuifloketten?

Wij helpen je graag aan de binnendeur van glas die bij je past. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kun je al aangeven wat je voor ogen hebt en kunnen wij je een prijsindicatie geven. Heb je liever telefonisch contact dan kun je ons bellen op 023 201 41 12. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

Binnendeur van glas
binnendeur van glas beslag