douchedeur van glas

Douchedeur van glas op maat

Een douchedeur van glas maken wij op maat om iedere badkamer een stijlvolle en moderne uitstraling te geven. Gemaakt van hoogwaardig gehard glas, bieden glazen douchedeuren niet alleen een elegante look, maar ook duurzaamheid en veiligheid.

In welke vorm je de douchedeur van glas ook wilt, wij maken en plaatsten de douchedeur die perfect bij jouw smaak en badkamerinterieur past. Of je nu op zoek bent naar een heldere, transparante deur of een deur met een matglas effect voor extra privacy.

Douchedeuren van glas zijn ook zeer functioneel. Ze zijn voorzien van hoogwaardige scharnieren en handvatten die je zelf kunt kiezen, uiteraard adviseren wij je hierin. Bovendien zorgt het glas ervoor dat een badkamer er ruimtelijker uitziet en het natuurlijke licht beter wordt verspreid.

douchedeur van glas
douchedeur van glas

Veiligheid in de badkamer

Veiligheid is onze topprioriteit, daarom gebruiken we gehard glas dat bestand is tegen sterke impact. Mocht het glas onverhoopt breken, dan valt het uiteen in kleine stukjes met stompe randen, waardoor het risico op letsel tot een minimum wordt beperkt.

Naast de esthetische en functionele voordelen zijn douchedeuren van glas ook gemakkelijk schoon te maken. Het gladde oppervlak van het glas voorkomt dat vuil en zeepresten zich ophopen, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken van de douche.

Douchedeuren exact op maat

Wij streven naar volledige tevredenheid van onze klanten en bieden daarom hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste douchedeur en eventuele vragen te beantwoorden.

Kies voor een douchedeur van glas en transformeer jouw badkamer tot een moderne, luxe ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken. Wij kijken ernaar uit om een prachtige douchedeur voor je te plaatsen!

Wij staan je graag te woord via 023 201 41 12 en bespreken de mogelijkheden. Je ook ons offerte formulier invullen en versturen, hierbij kun je afbeeldingen toevoegen van de plek waar de douchedeur op maat kan worden gemaakt en geplaatst.