gebaksvitrine

Gebaksvitrine

Voor Mister Nata in de Van Woustraat hebben wij een prachtige gebaksvitrine gemaakt zodat zijn overheerlijke Portugese gebak op de juiste maniet getoond kan worden. Je bent hier op de juiste plek voor het lekkerste gebak van Amsterdam! De Portugezen staan ​​bekend om de lekkerste zoeternijen: snoep, gebak en desserts behoren tot de typische maaltijd in Portugal. Tussen alle overheerlijke Portugese producten is de pastel de nata de bekendste en die vind je tegenwoordig achter glas om de hoge kwaliteit te waarborgen.

Waarom een gebaksvitrine

Een gebaksvitrine is noodzakelijk om gebak, taarten en in dit geval de pastel de nata te kunnen bewaren en etaleren. Doordat de toonbank in het midden van de winkel staat is het direct duidelijk wat de specialiteit is en bovendien wat het aanbod is. Omdat niet iedere toonbank, winkel en ondernemer hetzelfde is maken wij gebaksvitrines precies op maat en in de vorm die het beste past in de winkel.

gebaksvitrine
Vitrine voor gebak

Hoe maken wij een gebaksvitrine

Allereerst gaan wij altijd eerst kijken bij de ondernemer, wat zijn de wensen en de verwachtingen, waarbij wij altijd een advies geven vanuit onze ervaring. In dit geval is er 10 mm dik gehard glas gebruikt die rondom poli geslepen is voor de meest zuivere maatvoering. Vervolgens zijn de vitrine wanden UV verlijmd en aan de achterzijde twee schuifdeuren geplaatst. De schuifwanden zijn op de meest ideale hoogte, zodat gebak er eenvoudig uitgehaald kan worden en vervolgens makkelijk weer dicht kan. Alles om de kwaliteit te bewaren van deze huisgemaakte lekkernijen.

Contact over gebaksvitrines op maat

Omdat wij echt alles weten over glas, adviseren wij daar graag over. Neem gerust contact met ons op, één van onze specialisten staat je graag te woord via 023 201 41 12 over de mogelijkheden. Je ook ons offerte formulier invullen en versturen, als je een afbeelding van de huidige situatie upload, dan hebben wij alvast een compleet beeld en kunnen we je snel van de juiste prijs en advies voorzien.