Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of wij glas kunnen lijmen. Het korte antwoord is; JA, dat kunnen wij! Glas wat gebroken is kunnen wij niet lijmen, maar wel glas wat onzichtbaar op ander glas gelijmd moet worden. Wanneer je losse delen glas aan elkaar wilt verbinden zoals bijvoorbeeld een vitrinekast, of een glazen kubus, dan is dit mogelijk door middel van UV lijm voor glas. UV verlijming wordt ook gebruikt om glas op metaal te lijmen, denk hierbij onder nadere aan scharnieren, handvatten en ander beslag.

Verbinden van glas met UV lijm

Het verbinden van glas doen wij met UV lijm en ook UV licht. Het UV licht zorgt voor het hard maken van de lijm. De verbinding met de lijm die wij maken is niet alleen onzichtbaar, maar ook ongelofelijk sterk. Het is zelfs zo dat de kans dat het glas eerder zal breken dan de verbinding die wij maken met UV lijm. De mogelijkheden met UV lijm zijn eindeloos en wij maken daarmee dan ook de mooiste dingen van glas.

UV lijmen van glas

Het lijmen van glas is een specialistische klus die nauw luistert en waar de juiste materialen voor gebruikt moeten worden. Onze specialisten lijmen dagelijks zowel kleine als grote glazen platen aan elkaar. Van grote vitrine in een winkel tot een kleine vitrinekast in de woonkamer. Desgewenst inclusief scharnieren of beslag wat onzichtbaar geplaatst moet worden op de glasplaat.

Vragen over lijmen met UV?

Heeft u vragen over het verbinden van glas door middel van UV lijm? Of zoekt u een oplossing voor het verbinden van glas? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 023 201 41 12. Mail kunt u naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
Glas lijmen
glas lijmen met UV