Dakterras voorzien van glazen balustrade

Een glazen balustrade is zowel binnen als buiten een prachtige toevoeging en is ook functioneel. Voor deze klant hebben wij het dakterras voorzien van een glazen balustrade over de gehele breedte van de woning. Door het plaatsen kan er heerlijk buiten gezeten worden, lekker uit de wind met vrij uitzicht.

Veiligheid voor alles

Wij gebruiken voor deze toepassingen gelaagd glas, in een aantal gevallen zelfs gehard glas. Wilt u de balustrade volledig gemaakt hebben van glas of loever in een frame geplaatst hebben? Beide mogelijkheden realiseren wij voor u met metalen frames en klemmen, zodat de duurzaamheid van de constructie is gegarandeerd.

Elegant alternatief

Een glazen balustrade is een elegant en ook duurzaam alternatief voor een hekwerk of railing. Balustrades plaatsen wij niet alleen buiten, maar ook binnen. Denk bijvoorbeeld aan alternatieven in glas bij trappen en vides. De ruimtelijke en lichte uitstraling zijn een veel voorkomende reden om te kiezen voor varianten in glas in plaats van hout of kunststof. De glazen panelen kunnen desgewenst ook in mat of in een door u gewenste kleur geplaatst worden.

Levering en montage

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Het veiligheidsglas wat wij aanraden is 13 mm dik en wordt bevestigd in hoogwaardig RVS edelstaal. Het RVS edelstaal houdt de constructie stabiel. Waardoor balustrades tegen alle weersinvloeden bestand zijn.

Contact over glazen balustrades?

Kunnen wij u helpen met het plaatsen van een glazen balustrade? Wij denken altijd creatief met u mee, zowel in oplossingen als in prijs. Via ons contactformulier zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, bel dan naar 023 201 41 12

glazen balustrade balkon
Glazen balustrade