Ben je van plan om een nieuwe binnendeur te nemen voor in de woonkamer, de hal of de badkamer? Denk dan eens aan glas! Glazen deuren zijn niet alleen echte sfeermakers, geven een bijzonder ruimtelijk effect maar zijn ook nog eens heel praktisch in gebruik. Zo maak je ze makkelijk schoon en plaatsen wij glazen deuren in alle maten en heb je er jarenlang plezier van.

Glazen badkamerdeur

Een badkamer is bijvoorbeeld heel goed af te sluiten met een glazen schuifdeur van satijnglas, waardoor je er bijna niet doorheen kunt kijken. Of kies in de entree voor een strakke glazen deur, voor het mooiste ruimtelijke effect. De mogelijkheden voor glazen deuren zijn eindeloos, omdat ze altijd op maat en naar stijl en wens gemaakt worden. Er is altijd een glazen deur die bij jouw interieur past.

Glazen binnendeur

Een glazen binnendeur wordt veel geplaatst in woonkamers en entrees van bijvoorbeeld kantoren. Glazen binnendeuren worden ook veel gebruikt in gerenoveerde panden, omdat het licht geeft, goed passen bij alle historische details en bovendien op maat gemaakt worden.

Glazen entree deur

Een glazen deur tussen de woonkamer en de hal is vooral een aanrader als er weinig lichtinval in huis is. De keuze voor een glazen deur van helder glas zorgt dat er vanuit de hal extra licht de woonkamer inkomt.

Ensuite glazen deuren

Bijvoorbeeld een glazen binnendeur om de woonkamer van de keuken af te sluiten. Zo creëer je met glazen binnendeur heel makkelijk meerdere ruimtes en houd je het licht en ruimtelijk.

Vragen over glazen binnendeuren?

Een deur van gehard glas is stijlvol, modern en veilig. Het geharde glas zorgt ervoor dat een deur niet zal breken. Heb je advies nodig over glazen binnendeuren? Wij helpen graag met het vinden en plaatsen van de mooiste glazen binnendeur die precies past. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
glazen binnendeur
Glazen binnendeur