Meer lichtinval krijg je via een daklicht of glazen dakkoepel die wij op maat maken. Uiteraard met isolerende ruiten en precies volgens het ontwerp wat past bij de woning.

Isoleerwaarde

De op maat gemaakte glazen dakkoepel is voorzien van HR++ isolatieglas, waardoor in de winter de kou buiten blijft en in de zomer de woning niet te snel opwarmt. Natuurlijk heeft ook de constructie een hoge isolerende waarde en wordt strak opgeleverd door onze glas specialisten.

Glazen dakkoepel op platte daken

Op platte daken is het plaatsen van een glazen dakkoepel niet alleen voor de bewoners of bezoekers van een woning of onderneming mooi, maar ook voor iedereen die op het dak uitkijkt. De twee glazen koepels steken prachtig boven het platte dak uit en stralen de mooie kleuren uit die de lucht weerspiegelt. Het relatief lage totaal gewicht zorgt dat het draagvermogen van het dak goed blijft. Ook als er in de toekomst bijvoorbeeld zonnepanelen bij geplaatst zijn.

Maatwerk

De glazen dakkoepels die wij maken en plaatsen zijn altijd maatwerk. Hierdoor zijn wij flexibel met de maatvoering en is ieder daklicht of glazen dakkoepel uniek in zijn soort. Door de asymmetrische opbouw stroomt water en vuil eenvoudig weg. De dakkoepels zijn bestand tegen regen, wind en ook tegen sneeuwbelasting.

Vragen over een glazen dakkoepel?

Glazen dakkoepels plaatsen is een specialistische klus waar wij ruime ervaring in hebben. Zowel de vorm als de plaatsing berekenen wij exact, zodat de koepel er binnen één dag staat. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12.  Mail kan ook naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
Glazen dakkoepel
Glazen dak koepel