glazen design deur

 Glazen design deur

Altijd al een unieke glazen deur in jouw woning of onderneming willen hebben? Wij maken glazen deuren altijd op maat, maar hebben ook de mogelijkheid om van een glazen deur een glazen design deur te maken. Zo vroeg een klant of wij een spinnenweb op de deur konden maken. Het resultaat is bijzonder mooi geworden! Deze klant weet 100% zeker dat hij de enige is met deze unieke deur van hardglas.

Schuifdeur van glas

Deze hardglas deur schuift op een industrieel schuifsysteem en zorgt ervoor dat de ruimte licht blijft, maar toch afgeschermd is. Het spinnenweb is in het zandstraal werk getekend, waardoor de deur voor het grootste deel mat is en alleen contouren weergeeft.

glazen design deur
glazen design deur

Glazen design deur

Een glazen deur maken wij altijd precies op maat, daar geen enkele ruimte gelijk is. Wij maken doorgaans gebruik van 10 mm gehard glas, zodat er altijd een veilige situatie is. Een vast deur naar de gang of badkamer houdt veel licht tegen, waardoor een glazen designdeur een uitkomst is voor donkere woningen. Op de deren kan het door jouw gewenste beslag worden gemonteerd. Ook sloten, grepen en klinken leveren wij op afroep.

Precies op maat en geplaatst

Onze collega’s komen zelf inmeten, zodat we de situatie goed kunnen inschatten. Kan de glazen desig deur bijvoorbeeld door het trapgat, of moeten we een andere oplossing verzinnen? Daarmee zorgen we ervoor dat er snel, moeiteloos en in 1 dag geplaatst kan worden. Uiteraard komen wij de alle glazen deuren ook zelf plaatsen, we zorgen er dan voor dat alles netjes afgewerkt en opgeruimd is.

Contact over glazen design deuren

Omdat wij echt alles weten over deuren van glas, adviseren wij daar graag over. Neem gerust contact met ons op, één van onze specialisten staat je graag te woord via 023 201 41 12 over de mogelijkheden. Als je precies weet wat je wilt en ben je op zoek naar het globale tarief, dan kun je ook ons offerte formulier invullen en versturen. Als je een afbeelding van de huidige situatie upload, dan hebben wij alvast een compleet beeld.