Hard glazen binnen deur

Voor een particuliere klant hebben wij de houten binnendeur, die toegang geeft vanuit de hal naar de woonkamer, vervangen. De redenen voor de vervanging zijn divers; meer licht in huis en een ruimtelijker gevoel. De woning is modern ingericht, waardoor ook de keuze is gemaakt voor strak deurbeslag, zoals de scharnieren en de deurbeugel.

De keuze voor een glazen binnen deur

Door een keuze te maken voor een glazen binnendeur wordt tegelijkertijd ook de keuze gemaakt voor natuurlijke lichtinval. Een glazen deur geeft rust en past in vrijwel ieder interieur. Doordat er nu twee ruimtes aan elkaar gekoppeld zijn is er direct ruimtelijke gevoel gecreëerd. Een glazen deur bestaat altijd uit gehard glas en wordt op maat in verschillende soorten glas gemaakt.

Variaties in glazen binnen deuren

Glazen binnen deuren zijn prachtig om een interieur te accentueren. Naast de keuze uit de afmetingen, scharnieren en draairichting is ook het glassoort iets waarover goed nagedacht moet worden. Zo kan er gekozen worden uit zowel mat als helder glas. Vervolgens is er ook nog de optie om glas te voorzien van een door u bepaalde kleur. Alles is afhankelijk van de ruimte waar de deur geplaatst wordt, welke afwerking en glassoort het beste past. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoe werken wij?

Hard glazen deuren zoals bij deze opdracht kunnen ook prima geplaatst worden in bijvoorbeeld kantoren, maar ook in huis. Glas zorgt voor een strakke, maar ook lichte uitstraling en is bovendien bestand tegen intensief gebruik. Heeft u interesse in het plaatsen van een hard glazen deur op kantoor of in uw woning? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken.

Contact over hard glazen deuren?

Wij helpen u graag en voorzien u van het best mogelijke advies. Daar iedere situatie anders is komen wij het liefst bij u langs. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u aangeven waarnaar u op zoek bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Natuurlijk staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

Verkaikglas Glazen deur
glazen binnen deur