Glazen douchedeur op maat

Heeft u een badkamer waar geen standaard maat geplaatst kan worden, dan zorgen wij voor een perfect passende glazen douchedeur en wand. Wij maken en plaatsen glazen douchedeuren en wanden voor u op maat.

Douchedeuren en -wanden

Samen kiezen wij datgene wat u zou willen in uw badkamer, iets wat past bij het interieur en uiteraard past in de ruimte. Heeft u bijvoorbeeld een schuine wand? Wij maken deuren en wanden op maat. Meten doen wij bij u thuis, zodat wij de situatie goed kunnen bekijken.

Plaatsen van glazen douchewanden

Of u een een douchedeur aan uw douchewand wilt of liever een schuifdeur, Verkaik Glas helpt u met de juiste keuze. Uiteraard plaatsen wij de wanden en deuren bij u. De deuren zijn van gehard en gelaagd glas en zijn er in verschillende diktes. Ook hierin adviseren wij u graag.

Spatvrij douchen

Met een op maat gemaakte en geplaatste glazen douchedeur bent u zeker van spatvrij douchen, zodat uw badkamer er netjes uit blijft zien.

Contact over douchedeuren en douchewanden

Heeft u vragen over uw douchewand? Wij helpen u graag aan de juiste informatie. Via ons contactformulier kunt u ons 24/7 bereiken. Spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12

glazen douchedeur
glazen douchedeur Verkaik Glas Hoofddorp