Glazen keukenachterwand

Door een glazen keukenachterwand te plaatsen krijgt een keuken een ware metamorfose. Deze klant koos voor een ijsblauwe glazen achterwand van kristalglas. Deze achterwand zorgt niet alleen voor een bijzondere uitstraling, maar is ook nog eens hygiënisch en praktisch om schoon te houden.

 

Glazen keukenachterwandOp maat gemaakt

Voor keuken achterwanden gebruiken wij gehard 6mm glas. Uiteraard maken wij alle wanden op maat, zodat uitsparingen voor stopcontacten en schakelaars in de glazen plaat gemaakt kunnen worden. De achterwanden zijn hitte- en UV bestendig, waardoor u er jarenlang plezier van gaat hebben.

 

Keuken achterwand naar uw eigen ontwerp

Doordat er steeds meer technieken zijn, kunt u zelf volledig de uitstraling bepalen. Heeft u bijvoorbeeld een bepaalde kleur in gedachte? Of misschien wilt u een patroon in de wand? Inmiddels is steeds meer mogelijk en helpen wij u met het maken van de beste keuze.

 

Contact over glazen keuken achterwand?

Wij helpen u graag met een goed en gedegen advies voor het plaatsen en monteren van een keuken achterwand in alle kleuren en maten. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar u naar op zoek bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

Glazen keukenachterwand