glazen keukenachterwanden

Specialist in glazen keukenachterwanden

Wij bieden een ruim assortiment van hoogwaardige glazen wanden aan die jouw keuken een moderne en strakke uitstraling geven. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een opvallend patroon of een persoonlijke afbeelding: bij ons vind je altijd de keukenachterwand die bij jou past. Glazen keukenachterwanden worden ten alle tijde op maat gemaakt en bij u thuis ingemeten. Ook maken wij de ruimtes voor stopcontacten op maat in de wand.

Glazen keukenachterwanden
glazen keueknachterwanden

Gehard veiligheidsglas

Onze glazen keukenachterwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en zijn daarmee niet alleen stevig en duurzaam, maar ook veilig in gebruik. Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, vetvlekken en andere keukenongelukjes. Bovendien zijn de wanden gemakkelijk schoon te maken, waardoor je keuken er altijd netjes uitziet.

Hoge kwaliteit en snelle levering

Naast de hoge kwaliteit van onze producten, bieden wij ook uitstekende service en snelle levering. Ons team van ervaren specialisten staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste keukenachterwand en om je vragen te beantwoorden.

Contact over glazen keukenachterwanden

Bekijk ons hele assortiment op onze website en laat je inspireren door onze diverse kleuren, patronen en afbeeldingen. Heb je specifieke wensen of wil je graag een persoonlijke afbeelding op je keukenachterwand? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee. Heeft u liever persoonlijk contact met één van onze specialisten? Zij staan je graag te woord via 023 201 41 12 en bespreken de mogelijkheden. Je ook ons offerte formulier invullen en versturen, als je een afbeelding van de huidige situatie upload, dan hebben wij alvast een compleet beeld en kunnen we je snel van de juiste prijs en advies voorzien.

Maak van jouw keuken een eyecatcher met een glazen keukenachterwand van Verkaik Glas!