Glazen plankje om ronde zuil

Wij kregen de vraag om een mooie, op maat gemaakte, oplossing te maken om een interactieve toegangs controle te kunnen plaatsen. In de centrale receptie staan zuilen waaraan, op maat gemaakte, glazen plank (en) zijn gemonteerd. De plankjes zijn gemaakt van gelaagd glas.

Meten is weten

Om de plankjes exact op maat te kunnen maken rondom de huidige paal is correct meten de basis. De plankjes moeten goed aansluiten en afgerond zijn, zodat het er niet alleen vriendelijker uitziet, maar ook dat bezoekers zich niet kunnen stoten. Een precies klusje wat zijn vruchten afwerpt bij plaatsing.

Glazen plank met design dragers

Om het strakke design in het kantorencomplex te kunnen waarborgen is er gekozen voor metalen plank-dragers die voldoende gewicht kunnen dragen. Er is gekozen voor 2 ronde plankjes boven elkaar, waardoor zowel minicomputer als printer los van elkaar kunnen staan.

Glazen plankjes doen dienst als receptioniste

Een vernuftig toegangssysteem zorgt ervoor dat bezoekers zich via de receptiezuil kunnen melden. Hier melden zij zich aan bij de persoon waarmee een afspraak is. Vervolgens kan diegene naar de receptie komen om bezoek op te halen. Hierdoor worden zowel namen als bezoektijden geregistreerd en is een bemande receptie niet nodig.

Hoe werken wij?

Glas in verschillende vormen en op de juiste maat snijden en vervolgens bewerken is een specialistische klus, waar wij graag ons hoofd over breken. En als het er dan ook nog eens zo mooi uitziet, daar worden wij dan weer blij van. Want wij vinden dit toch echt wel weer een mooie oplossing!

Contact over glazen plank op maat maken?

Wij helpen u graag en voorzien u van het beste advies. Daar iedere situatie anders is komen wij het liefst bij u langs. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u aangeven waarnaar u op zoek bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

Glazen plank om zuil
Glazen plank om zuil