serre dak van glas

 Glazen serre dak

Een glazen serre dak geeft een prachtige lichtinval en zorgt ervoor dat een tuinkamer of aanbouw een mooie aanvulling is op een woning of tuin. Op deze manier geniet je in ieder jaargetijde van de tuin en ervaar je een buitengevoel. Ook voor overkappingen en een uitbouw is het gebruik van glas een prachtige aanvulling en past in ieder interieur.

Glazen overkapping

Daken en overkappingen worden altijd gemaakt van gelaagd glas. Het gebruik van gelaagd glas is vele malen veiliger doordat het niet snel stukgaat en mocht het toch breken, dan blijft het één geheel. Gelaagd glas valt namelijk niet uit elkaar in heel veel scherpe stukken.

Glazen serre dak
Glazen serre dak

Glazen serre dak

Bij Verkaik Glas leveren en plaatsen wij een glazen serre dak precies op maat. Wij komen persoonlijk meten en de situatie bekijken. Heb je bouwtekeningen, dan kunnen wij ook van daaruit werken. Let hierbij wel op dat een kleine verandering gevolgen heeft voor het passen van het glas. Als wij het glas komen plaatsen dan werken wij dit uiteraard ook af en zorgen dat wij de juiste profielen gebruiken. In de regel kan een glazen serre dak in één dag geplaatst en afgewerkt worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte en de bereikbaarheid van het pand.

Contact over glazen serre daken

Omdat wij echt alles weten over glas, adviseren wij daar graag over. Neem gerust contact met ons op, één van onze specialisten staat je graag te woord via 023 201 41 12 over de mogelijkheden. Als je precies weet wat je wilt en ben je op zoek naar het globale tarief, dan kun je ook ons offerte formulier invullen en versturen. Als je een afbeelding van de huidige situatie upload, dan hebben wij alvast een compleet beeld.