Glazen vitrinekast op maat

In zowel winkels als showrooms geeft het plaatsen van glazen vitrinekasten een mooie mogelijkheid om producten te showen. Voor iedere lokatie en in elke maat maken wij op maat gemaakt vitrinekasten.

Meubelglas voor vitrines

Voor een vitrinekast op maat gebruiken wij meubelglas. De panelen en planken worden UV-verlijmd, waardoor een hoogwaardige verbinding ontstaat.

Gebruik van UV-verlijming voor vitrinekasten

Bij het gebruik van UV-lijm is de juiste dosering en het juiste gebruik van materiaal van groot belang. Het grote voordeel is niet alleen de hardheid, maar ook de onzichtbaarheid van de lijm. Lijmresten zijn, bij correct gebruik, niet aanwezig. Eventueel kan er nog transparant kit gebruikt worden, alleen bij gebruik in natte ruimtes.

Beslag op glazen vitrines

Wij hebben een grote keuze aan beslag voor op vitrines en deuren, waarbij deze ook door ons gemonteerd worden.

Transport glazen vitrines

Glas is en blijft breekbaar, ondanks het geharde meubelglas wat wij gebruiken. Ons advies is dan ook altijd; vervoer een glazen vitrinekast altijd in een op maat gemaakt kist. Alleen dan ben je er zeker van dat een kast niet kan schuiven tijdens het transport en op de juiste manier bij de klant aankomt.

Interieur inrichters en designers

Veel van onze klanten zijn interieur inrichters en designers, zij leveren de tekeningen bij ons in, waarna wij aan de slag gaan met het ontwerp. Het technische deel nemen wij voor onze rekening. De technische realisatie doen wij in onze werkplaats aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp, waar wij de ruimte hebben om zowel grote als kleine projecten vorm geven in glas.

Meer weten over glazen vitrinekasten?

Ben je op zoek naar een professional die aan de slag gaat met jouw ontwerp voor een glazen vitrinekast? Of heb je hulp nodig bij de technische realisatie? Wij staan jou graag met raad en daad ter zijde! Bel naar 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl

Verkaikglas Vitrinekast op maat
Verkaikglas Vitrinekast op maat
Verkaikglas Vitrinekast op maat
Verkaikglas Vitrinekast op maat