Glazen wand in badkamer

Een glazen wand in badkamer is zowel een prachtige design aanvulling in de badkamer, maar is ook eenvoudig schoon te maken. Glas geeft ruimte in kleinere ruimtes en zorgen voor meer licht. In deze badkamer in een nieuwbouw appartement in Amsterdam hebben wij een douchewand geplaatst en ook de glazen entreedeur voor deze prachtige badkamer.

Douchewand

De douchewand is gemaakt van 8 mm gehard glas en is uiteraard exact op maat gemaakt. De wand van 280 cm hoog en 70 cm breed is losstaand. De wand is op de vloer, de wand en het plafond gekit door middel van sanitairkit. Sanitairkit wordt op kleur besteld, zodat de overgang bijna onzichtbaar is en er fraai uitziet.

Badkamerdeur

Ook de entreedeur vanuit de gang naar de badkamer is gemaakt van 8mm gehard glas. Het beslag is door onze klant uitgezocht en past precies bij de inrichting. Zowel de gaten voor de grepen als de scharnieren worden door ons op maat gemaakt. Voor deze badkamerdeur is gekozen voor pendelscharnieren. Dit betekent dat de deur zowel naar binnen als naar buiten opent.

Glasveredeling

Voor sanitairglas adviseren wij altijd een behandeling met glasverdeling. Deze behandeling verzorgen wij in onze werkplaats en is ter voorkoming van kalkaanslag, zeep- en vuilaanslag. In badkamers is dit geen overbodige luxe en zorgt voor veel meer gebruikersgemak en altijd een stralende en transparante glazen wand in badkamer.

Contact over glazen wand in badkamer?

Wij helpen je graag met een goed en gedegen advies voor uw badkamer. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kun je al aangeven naar welke maten je op zoek bent, zodat we je alvast een prijsindicatie kunnen geven. Heb je liever telefonisch contact dan kun je ons bellen op 023 201 41 12. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

glazen wand in badkamer
Glazen wand in badkamer