Hard glazen deur

Het gemeentehuis in Aalsmeer heeft een grondige renovatie doorstaan. Zo werd er bijvoorbeeld gedacht aan verbeterde toegangscontrole, zodat de veiligheid van zowel bezoekers als personeel gewaarborgd kan blijven. Een hard glazen deur is hiervoor uitermate geschikt, het zorgt voor een lichte en open sfeer. Door het gebruik van hard glas van 10 mm is inslag nauwelijks mogelijk.

Deur voor toegangscontrole

Om de juiste toegang te kunnen verlenen is gekozen voor deurbeslag met slechts één klink. Hierdoor kunnen medewerkers en bezoekers alleen door middel van controle naar binnen. Ten eerste een veilig gevoel en ten tweede kan er in de gaten worden gehouden wie, waar en wanneer is geweest.

Deurbeslag op hard glazen deuren

Uiteraard plaatsen wij ook het deurbeslag zoals klinken en scharnieren naar wens van onze opdrachtgevers. Onze voorraad is enorm divers, waardoor wij eigenlijk voor iedere sfeer een oplossing hebben. In onze showroom aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp laten wij u graag de mogelijkheden zien. Uiteindelijk maakt het beslag de deur!

Hoe werken wij?

Hard glazen deuren zoals bij deze opdracht kunnen ook prima geplaatst worden bijvoorbeeld kantoren , maar ook in huis. Glas zorgt voor een strakke, maar ook lichte uitstraling en is bovendien bestand tegen intensief gebruik. Heeft u interesse in het plaatsen van een hard glazen deur op kantoor of in uw woning? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u van het beste advies te voorzien.

Contact over hard glazen deuren?

Wij helpen u graag en voorzien u van het beste advies. Daar iedere situatie anders is komen wij het liefst bij u langs. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u aangeven waarnaar u op zoek bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

hard glazen deur
hard glazen deur