Keukenachterwand Nieuw-Vennep in glas

Deze keukenachterwand Nieuw-Vennep plaatsten wij voor een particuliere klant. Keukenachterwanden zorgen voor een strakke uitstraling en bovendien is glas heel gemakkelijk en goed schoon te houden. Dit is wel zo hygiënisch en praktisch! De wanden plaatsen wij ook bij bedrijven en kantoren, waardoor een gezamenlijk keuken er altijd netjes uitziet.

Hittebestendig en op maat

Uiteraard is een glazen keukenachterwand hittebestendig en wordt er gebruik gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit glas is 6 mm dik en hitte- en UV bestendig. Wij meten persoonlijk op locatie, zodat de uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten en eventuele schuine wanden in het glas geïntegreerd worden.

Keukenachterwand ideeën

Doordat er steeds meer technieken zijn, wordt een glazen keukenachterwand helemaal naar uw eigen smaak gemaakt. Een gekleurde wand kan bijvoorbeeld een prachtige aanvulling zijn op uw bestaande of nieuwe keuken. De keuzes die wij voor u hebben zijn:

  • Helder of satijnglas
  • Maatwerk
  • Dekkend gekleurd in mat of hoogglans
  • Designer patronen
  • Bevestingsmethodes

Monteren keukenachterwand

Of u nu 6 hoog woont of midden in de stad. Het plaatsen en monteren van een glazen keuken achterwand laat u gerust aan ons over. De meting komen wij persoonlijk doen, zodat uw wand precies op maat en naar uw wens wordt geplaatst. Zonder risico’s en op welke etage dan ook kunt u snel genieten van een mooie, strakke en veilige keuken achterwand.

keukenachterwand Nieuw-Vennep

Advies over glazen keukenachterwand?

Wij helpen u graag met een goed en gedegen advies voor het plaatsen en monteren van uw nieuwe keuken  achterwand. De vragen die u heeft stelt u telefonisch op 023 201 41 12 of gebruik ons contactformulier, wij nemen dan snel contact met u op.

Verkaikglas Keuken achterwand Nieuw-Vennep
Verkaikglas Keuken achterwand Nieuw-Vennep
Verkaikglas Keuken achterwand Nieuw-Vennep