Maatwerk keukenachterwand

Voor een klant in Waddinxveen plaatsten wij een keuken achterwand in glas in antraciet grijs. De wand is antraciet grijs en de hoek is hoogglans wit. Een maatwerk keukenachterwand in glas zorgt niet alleen voor een bijzondere uitstraling, maar is ook nog eens praktisch om schoon te houden en dus hygiënisch. Een grote lange achterwand van glas geeft enorm veel ruimte en rust in een keuken.

Keukenachterwand in kleur die precies past

Ook deze keuken achterwand is gemaakt van 6mm gehard glas, zodat het veilig is en tegen een stootje kan. Uiteraard maken wij alle wanden op maat, zodat uitsparingen voor stopcontacten, schakelaars en kastjes precies passen. Onze buren van Verkaik Verf & Interieur helpen u graag bij het maken van de keuze voor de juiste kleur of het patroon.

Keuken achterwand naar uw eigen ontwerp

Doordat er steeds meer technieken zijn, kunt u zelf volledig de uitstraling bepalen. Heeft u bijvoorbeeld een bepaalde kleur in gedachte? Of misschien wilt u een patroon in de wand? Inmiddels is steeds meer mogelijk en helpen wij u met het maken van de beste keuze. De kleur blijft UV bestendig en krasvast, doordat de deklaag aan de achterzijde van de plaat komt. Een Keuken achterwand in glas kan op en over een bestaande wand geplaatst worden en zal volledig afgekit worden opgeleverd door onze glas specialisten.

Contact over maatwerk keukenachterwand van glas?

Alle keuken achterwanden in glas zijn hitte- en UV bestendig, waardoor u er jarenlang plezier van gaat hebben.Wij helpen u graag met een goed en gedegen advies voor het plaatsen en monteren van een keuken achterwand in alle kleuren en maten. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar u naar op zoek bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

Maatwerk keukenachterwand
Maatwerk keukenachterwand